Producten

Het grootste gedeelte van slijtage komt voor op het moment dat u de motor start. Wanneer je de eerste keer start, werkt de motor tot dat de olie in de zuiger op is, zodoende kan het voorkomen dat de motor voor een korte periode zonder olie werkt. En met gevolg hiervan wordt de levensduur van het duurste onderdeel van de auto verkort.

Doubleup Producten Indien u de DOUBLE-UP producten voegt aan de olie van uw voertuig zal de slijtage van de motor minimaal blijven aan het ultragladde olie film. De klevende zijde van de olie die door DOUBLE-UP producten ontstaan, zullen aan het metalen vlak blijven, uiteraard zal de motor langer meegaan. Wanneer u de motor voor het eerst zult starten zal er geen slijtage plaatsvinden.

DOUBLE-UP heeft in vergelijking tot andere motorolies op de markt een tot 7 keer betere oliecapaciteit. Dankzij deze eigenschap wordt de oververhitting welke door wrijving ontstaat gereduceerd tot een minimum. Door de metalen onderdelen, dat binnen in het ultragladde olie film zitten, worden de geluiden minder, zo kunnen de zuigers makkelijker bewegen waardoor je een hoop brandstof bespaart.

» Klik hier om naar ons producten overzicht te gaan!

» Webwinkel